Vipp Køkkenet

Et køkken - i en levetid

Fire moduler, et design

Die Vipp Køkkenet består af et modulsystem og kan sammensættes individuelt. Systemet består af følgende fire moduler: ø-modul, ø-modul med sæder, vægmodul og højt modul. Gennemse de forskellige moduler, og konfigurer dine Vipp Drømmekøkken.

Ø-modul

den Vipp Island-modulet giver dig mulighed for individuelt at designe et åbent madlavningsområde. 3-10 enheder kan installeres på hver side.

DETALJER

Ø med pladser

den Vipp Ø-modul med sæder har en ekstra arbejdsflade eller benstøtte og skaber således plads til nysgerrig virksomhed under madlavning.

DETALJER

Vægmodul

Den klassiske løsning til køkkenkonfiguration er Vipp Vægmoduler. Vægmodulet kan indeholde op til 10 enheder. 

DETALJER

Høj modulus

Det høje modul i Vipp Køkken tilbyder dig en masse lagerplads og funktionalitet. Det høje modul kan indeholde op til 10 enheder.

DETALJER

Tyve huse - et køkken

Køkken katalog

Til daglig brugmacht

Forfulgt siden 1939 Vipp samme vision: at skabe langvarige værktøjer, der gør hverdagen lettere. Det Vipp Køkken er også baseret på denne vision. De nøje gennemtænkte og teknisk modne detaljer sikrer, at køkkenet kan bruges i livet. Fokus er på materialer af høj kvalitet og den bedste funktionalitet - ingen dikkedarer, ingen dikkedarer.

Sæt dig på fødderne

Resten for endnu mere funktionalitet og nem rengøring Vipp Køkkenmoduler på benene. Modulerne kan også justeres til ujævne gulve med justeringsskruer. 

Udvidet funktion

Skufferne til Vipp Med deres gennemtænkte detaljer sikrer køkkener et højt niveau af funktionalitet. Alle skuffer er udstyret med silikoneprofiler på siderne for at beskytte følsomme genstande. Mindre skuffer er også udstyret med opvaskemaskine-sikre bestikindsatser og de større med aftagelige måtter.

Maksimal lagerplads

For at sikre en ideel opbevaringsmulighed for store og tunge genstande er der en indsats til de større skuffer, der er opdelt i fire sektioner. Indsatsen er forsynet med en skridsikker, aftagelig måtte, så genstandene ikke glider, når de åbnes og lukkes. 

Organiser din skuffe

De forskellige indsatser gør det lettere at organisere skufferne. Denne indsats, opdelt i fem, sikrer sikker opbevaring af skarpe genstande. Denne opdeling arrangerer, at redskaber er pænt organiseret. 

Skræddersyet til værktøjet

Denne indsats, opdelt i syv sektioner, bruges til at organisere bestik og dagligdags køkkenudstyr.

Uafbrudt arbejdsflade

Bordpladen i rustfrit stål leveres med en integreret vask og Vipp Køkkenarmatur udstyret. Dette muliggør en uafbrudt visning og maksimal funktionalitet.

Gas

Hvis du vil have en gaskomfur, kan du vælge mellem tre eller fem ovne. For at matche dit individuelle køkkendesign.

induktion

Du får en komfur integreret i bordpladen med Vipp Induktionsopløsning. 

modstand

Fronterne af Vipp Modulerne er alle forsynet med ekstremt slidstærkt, pulverlakeret stål, som garanterer modstandsdygtighed over for daglig slitage. 

Modulært reolsystem

Det modulopbyggede reolsystem fra Vipp giver lethed til lagerpladsen i dit køkken. Hyldemodulerne fås i to forskellige højder, hvorved den høje hylde har samme højde som det høje modul. 

DETALJER

motorhjelm

Den frithængende Vipp Emhætte, er tilpasset til både udsugning og cirkulerende luft og består af en pulverlakeret aluminiumsoverflade og detaljer i rustfrit stål. Vælg mellem en version til loft- eller vægmontering.

DETALJER

Er du interesseret?

Så kontakt os eller kom forbi!

beboer
Rote Strasse 5-7
24937 Flensborg

T: 0461 52052719
M: info@inwohn.de

Opret din egen Vipp-Køkken

Opret din egen nu Vipp-Køkken og se dig inde Vipp-Køkkenkonfigurator, da denne tager form.

Køkkenkonfigurator