Data beskyttelse

Generel meddelelse og obligatorisk information

Udpegning af det ansvarlige organ

Det ansvarlige organ for databehandling på dette websted er:

A1 GmbH
Repræsenteret af administrerende direktør Mikkel Lundsgaard Andersen
Meisenstrasse 2
24939 Flensborg

Det ansvarlige organ beslutter alene eller sammen med andre om formålene og midlerne til behandling af personoplysninger (f.eks. Navne, kontaktoplysninger osv.).

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling

Nogle databehandlingsoperationer er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit allerede givet samtykke. En uformel e-mail-meddelelse er tilstrækkelig til tilbagekaldelsen. Lovligheden af databehandlingen foretaget før tilbagekaldelsen forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed

Som registreret har du ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed i tilfælde af overtrædelse af databeskyttelsesloven. Den kompetente tilsynsmyndighed med hensyn til databeskyttelsesspørgsmål er den statslige databeskyttelsesofficer i den føderale stat, hvor vores virksomhed er baseret. Følgende link indeholder en liste over databeskyttelsesofficerer og deres kontaktoplysninger: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html .

Ret til dataportabilitet

Du har ret til at få data, som vi behandler automatisk på grundlag af dit samtykke eller i opfyldelse af en kontrakt overdraget til dig eller til tredjemand. Den leveres i et maskinlæsbart format. Hvis du anmoder om direkte overførsel af dataene til en anden ansvarlig person, vil dette kun blive gjort, hvis det er teknisk muligt.

Ret til information, korrektion, blokering, sletning

Du har ret til gratis oplysninger om dine lagrede personoplysninger, dataens oprindelse, deres modtagere og formålet med databehandlingen og om nødvendigt retten til at rette, blokere eller slette disse data til enhver tid inden for rammerne af gældende lovbestemmelser. Du kan når som helst kontakte os ved hjælp af de kontaktmuligheder, der er anført i den juridiske meddelelse, hvis du har yderligere spørgsmål om emnet personoplysninger.

SSL- eller TLS -kryptering

Af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte transmissionen af fortroligt indhold, som du sender til os som webstedsoperatør, bruger vores websted en SSL eller. TLS -kryptering. Det betyder, at data, som du sender via dette websted, ikke kan læses af tredjeparter. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved hjælp af "https: //" adresselinjen i din browser og ved låsesymbolet i browserlinjen.

Server logfiler

Webstedsudbyderen indsamler og gemmer automatisk oplysninger, som din browser automatisk sender til os i serverlogfiler. Disse er:

  • Besøgte siden på vores domæne
  • Dato og klokkeslæt for serveranmodningen
  • Browsertype og browserversion
  • Operativsystem brugt
  • Henvisnings -URL
  • Værtsnavnet på den adgangskomputer
  • IP-adresse

Der er ingen sammenlægning af disse data med andre datakilder. Grundlaget for databehandling er artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR, som tillader behandling af data til opfyldelse af en kontrakt eller foranstaltninger før kontrakt.

Dataoverførsel ved indgåelse af kontrakt om køb og afsendelse af varer

Personoplysninger videregives kun til tredjemand, hvis der er behov for at behandle kontrakten. Tredjeparter kan f.eks. Være betalingstjenesteudbydere eller logistikvirksomheder. En yderligere overførsel af dataene finder ikke sted, eller kun hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke.

Grundlaget for databehandling er artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR, som tillader behandling af data til opfyldelse af en kontrakt eller foranstaltninger før kontrakt.

Registrering på dette websted

Du kan registrere dig på vores websted for at bruge visse funktioner. De overførte data bruges udelukkende med det formål at bruge det respektive tilbud eller den service. Obligatoriske oplysninger, der anmodes om under registreringen, skal gives fuldt ud. Ellers nægter vi registreringen.

I tilfælde af vigtige ændringer, f.eks. Af tekniske årsager, informerer vi dig via e -mail. E-mailen sendes til den adresse, der blev givet under registreringen.

Behandlingen af de data, der blev indtastet under registreringen, sker på baggrund af dit samtykke (art. 6, stk. 1 lit. a GDPR). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit allerede givet samtykke. En uformel e-mail-meddelelse er tilstrækkelig til tilbagekaldelsen. Lovligheden af den databehandling, der allerede har fundet sted, påvirkes ikke af tilbagekaldelsen.

Vi gemmer de data, der er indsamlet under registreringen, i den periode, du er registreret på vores websted. Dine data slettes, hvis du annullerer din registrering. Lovbestemte opbevaringsperioder forbliver upåvirkede.

Kontaktformular

Data, der overføres via kontaktformularen, herunder dine kontaktoplysninger, gemmes for at kunne behandle din anmodning eller være tilgængelig for opfølgende spørgsmål. Disse data videregives ikke uden dit samtykke.

Behandlingen af de data, der er indtastet i kontaktformularen, finder udelukkende sted på grundlag af dit samtykke (art. 6, stk. 1 lit. a GDPR). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit allerede givet samtykke. En uformel e-mail-meddelelse er tilstrækkelig til tilbagekaldelsen. Lovligheden af de databehandlingsoperationer, der blev udført før tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Data, der overføres via kontaktformularen, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem, tilbagekalde dit samtykke til opbevaring eller der ikke længere er behov for at gemme data. Obligatoriske lovbestemmelser - især opbevaringsperioder - forbliver upåvirkede.

Nyhedsbrev data

Vi har brug for en e -mail -adresse fra dig for at sende vores nyhedsbrev. Bekræftelse af den angivne e -mail -adresse er nødvendig, og modtagelse af nyhedsbrevet skal godkendes. Yderligere data indsamles ikke eller er frivillige. Dataene bruges udelukkende til at sende nyhedsbrevet.

De data, der gives, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, behandles udelukkende på grundlag af dit samtykke (art. 6, stk. 1 lit. a GDPR). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit allerede givet samtykke. En uformel e-mail-meddelelse er tilstrækkelig til tilbagekaldelsen, eller du kan afmelde dig ved hjælp af linket "Afmeld" i nyhedsbrevet. Lovligheden af de databehandlingsoperationer, der allerede har fundet sted, påvirkes ikke af tilbagekaldelsen.

Data, der er indtastet for at oprette abonnementet, slettes, hvis du opsiger. Hvis disse data er blevet overført til os til andre formål og andre steder, forbliver de hos os.

Cookies

Vores websted bruger cookies. Disse er små tekstfiler, som din webbrowser gemmer på din enhed. Cookies hjælper os med at gøre vores tilbud mere brugervenligt, mere effektivt og mere sikkert.

Nogle cookies er "sessionscookies". Sådanne cookies slettes automatisk ved afslutningen af din browsersession. Andre cookies forbliver dog på din enhed, indtil du selv sletter dem. Sådanne cookies hjælper os med at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted.

Med en moderne webbrowser kan du overvåge, begrænse eller forhindre indstilling af cookies. Mange webbrowsere kan konfigureres, så cookies automatisk slettes, når programmet lukkes. Deaktivering af cookies kan begrænse funktionaliteten af vores websted.

Indstillingen af cookies, som er nødvendige for at udføre elektroniske kommunikationsprocesser eller for at levere bestemte funktioner, du ønsker at bruge (f.eks. Indkøbsvogn), er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f), GDPR. Som operatør af dette websted har vi en legitim interesse i at gemme cookies til teknisk fejlfri og problemfri levering af vores tjenester. Hvis der indstilles andre cookies (f.eks. Til analysefunktioner), vil disse blive behandlet separat i denne databeskyttelseserklæring.

Google Analytics

Vores websted bruger funktioner i webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen af webanalysetjenesten er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics bruger "cookies". Disse er små tekstfiler, som din webbrowser gemmer på din enhed, og som gør det muligt at analysere brugen af webstedet. Oplysninger, der genereres af cookies om din brug af vores websted, overføres til en Google -server og gemmes der. Serverplaceringen er normalt USA.

Google Analytics -cookies indstilles på grundlag af artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR. Som operatør af dette websted har vi en legitim interesse i at analysere brugeradfærd for at optimere vores websted og om nødvendigt annoncering.

IP -anonymisering

Vi bruger Google Analytics i forbindelse med IP -anonymiseringsfunktionen. Det sikrer, at Google forkorter din IP -adresse i medlemslandene i Den Europæiske Union eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, før den overføres til USA. Der kan være usædvanlige tilfælde, hvor Google sender den fulde IP -adresse til en server i USA og forkorter den der. På vores vegne vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at oprette rapporter om webstedsaktivitet og til at give os andre tjenester i forbindelse med webstedsaktivitet og internetforbrug. Den IP -adresse, der overføres af Google Analytics, flettes ikke med andre Google -data.

Plugin til browser

Indstilling af cookies i din webbrowser kan forhindres. Dette kan dog begrænse nogle funktioner på vores websted. Du kan også forhindre indsamling af data vedrørende din brug af dit websted, herunder din IP -adresse og efterfølgende behandling af Google. Du kan gøre dette ved at downloade og installere det browser-plug-in, der er tilgængeligt via følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de .

Indvendinger mod dataindsamling

Du kan forhindre Google Analytics i at indsamle dine data ved at klikke på følgende link. Der opsættes en fravalgscookie, der forhindrer indsamling af dine data ved fremtidige besøg på vores websted: Deaktiver Google Analytics.

Du kan finde oplysninger om, hvordan brugerdata håndteres af Google Analytics i Googles privatlivspolitik: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de .

Ordrebehandling

For fuldt ud at overholde de lovpligtige krav til databeskyttelse har vi indgået en ordrebehandlingskontrakt med Google.

Demografiske egenskaber i Google Analytics

Vores websted bruger funktionen "demografiske egenskaber" i Google Analytics. Det kan bruges til at oprette rapporter, der indeholder erklæringer om alder, køn og interesser for de besøgende. Disse data stammer fra interessebaseret annoncering fra Google samt fra besøgsdata fra tredjepartsudbydere. Det er ikke muligt at tildele dataene til en bestemt person. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion. Du kan gøre dette via annonceindstillingerne på din Google -konto eller ved generelt at forbyde indsamling af dine data ved hjælp af Google Analytics, som forklaret i afsnittet "Indvendinger mod dataindsamling".

PayPal

Vores websted tillader betaling via PayPal. Betalingstjenesteudbyderen er PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg.

Hvis du betaler med PayPal, overføres de betalingsdata, du har indtastet, til PayPal.

Overførslen af dine data til PayPal sker på grundlag af artikel 6, stk. 1 lit. a GDPR (samtykke) og art. 6 stk. 1 lit. b GDPR (behandling til opfyldelse af en kontrakt). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit allerede givet samtykke. Databehandlingsoperationer i fortiden forbliver effektive i tilfælde af tilbagekaldelse.

Klarna

Vores websted muliggør betaling via Klarna. Betalingstjenesteudbyderen er Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige.

Når du betaler med Klarna (Klarna checkout -løsning), indsamler Klarna forskellige personoplysninger fra dig. Detaljer findes i Klarnas databeskyttelseserklæring på: https://www.klarna.com/de/datenschutz/ .

Klarna bruger cookies til at optimere Klarna -kasseløsningen. Denne optimering repræsenterer en legitim interesse i betydningen i artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR. Cookies er små tekstfiler, som din webbrowser gemmer på din enhed. Klarna -cookies forbliver på din enhed, indtil du sletter dem. Detaljer om brugen af Klarna -cookies findes på: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/cookie/de_de/checkout.pdf .

Overførslen af dine data til Klarna sker på grundlag af artikel 6, stk. 1 lit. a GDPR (samtykke) og art. 6 stk. 1 lit. b GDPR (behandling til opfyldelse af en kontrakt). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit allerede givet samtykke. Databehandlingsoperationer i fortiden forbliver effektive i tilfælde af tilbagekaldelse.

Øjeblikkelig bankoverførsel

Vores websted muliggør betaling via "Sofortüberweisung." Betalingstjenesteudbyderen er Sofort GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München.

Ved hjælp af "Sofortüberweisung" -proceduren modtager vi en betalingsbekræftelse i realtid fra Sofort GmbH og kan straks begynde at opfylde vores forpligtelser.

Når du betaler med “Sofortüberweisung”, overføres din pinkode og TAN til Sofort GmbH. Betalingsudbyderen logger ind på din online bankkonto, kontrollerer automatisk din kontosaldo og foretager overførslen. En øjeblikkelig bekræftelse af transaktionen følger. Dit salg, kreditgrænsen for din kassekredit og eksistensen af andre konti og deres beholdninger kontrolleres også automatisk efter login.

Ud over PIN og TAN omfatter transmissionen til Sofort GmbH også betalingsdata og personoplysninger. Dine personlige data omfatter dit for- og efternavn, adresse, telefonnummer, e -mail -adresse, IP -adresse og andre data, der kræves til betalingsbehandling. Denne dataoverførsel er nødvendig for at fastslå din identitet uden tvivl og for at forhindre forsøg på bedrageri.

Overførslen af dine data til Sofort GmbH sker på grundlag af artikel 6, stk. 1 lit. a GDPR (samtykke) og art. 6 stk. 1 lit. b GDPR (behandling til opfyldelse af en kontrakt). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit allerede givet samtykke. Databehandlingsoperationer i fortiden forbliver effektive i tilfælde af tilbagekaldelse.

Du kan finde oplysninger om betaling med Sofortüberweisung på: https://www.sofort.de/datenschutz.html og https://www.klarna.com/sofort/ .

Amazon affiliate program

Som operatør af dette websted deltager vi i Amazon EU -partnerprogrammet. Annoncer fra Amazon samt links til Amazon er inkluderet på vores sider for at tjene penge via reklamegodtgørelser. Der bruges Amazon -cookies, hvilket betyder, at Amazon erkender, at du har klikket på et partnerlink på vores websted.

Opbevaringen af "Amazon -cookies" er baseret på art. 6 lit. f GDPR. Som webstedsoperatør har vi en legitim interesse i dette, da størrelsen af reklameomkostningerne kun kan bestemmes gennem cookies.

Detaljer om dataforbrug fra Amazon findes i Amazons fortrolighedspolitik: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401 .

Google AdWords og Google Konverteringssporing

Vores websted bruger Google AdWords. Udbyderen er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

AdWords er et online annonceprogram. Vi arbejder med konverteringssporing som en del af online annonceprogrammet. Efter at have klikket på en annonce, der er placeret af Google, indstilles en konverteringssporings -cookie. Cookies er små tekstfiler, som din webbrowser gemmer på din enhed. Google AdWords -cookies mister deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personligt at identificere brugere. Google, og vi kan se fra cookien, at du har klikket på en annonce og blev omdirigeret til vores websted.

Hver Google AdWords -kunde modtager en anden cookie. Cookies kan ikke spores via AdWords -kunders websteder. Konverteringscookies bruges til at oprette konverteringsstatistik til AdWords -kunder, der bruger konverteringssporing. Adwords -kunder finder ud af, hvor mange brugere der har klikket på deres annonce og blev omdirigeret til sider med et konverteringssporingstag. AdWords -kunder modtager dog ikke oplysninger, der gør det muligt for brugerne at blive identificeret personligt. Hvis du ikke vil deltage i sporing, kan du gøre indsigelse mod brugen. Her skal konverteringscookien deaktiveres i browserens brugerindstillinger. Det betyder, at der ikke er inkluderet i konverteringssporingsstatistikken.

Opbevaringen af "konverteringscookies" sker på grundlag af artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR. Som webstedsoperatør har vi en legitim interesse i at analysere brugeradfærd for at optimere vores websted og annoncering.

Du kan finde oplysninger om Google AdWords og Google Konverteringssporing i Googles fortrolighedspolitik: https://www.google.de/policies/privacy/ .

Med en moderne webbrowser kan du overvåge, begrænse eller forhindre indstilling af cookies. Deaktivering af cookies kan begrænse funktionaliteten af vores websted.

Kilde: konfiguration af databeskyttelse fra mein-datenschutzbeauftragter.de