Velkommen til Inwohn Business 2 Business.

Inwohn B2B giver dig og din virksomhed adgang til en lang række kvalitetsprodukter i hjemmet, haven, køkkenet og udendørs.
I mange år har vi opbygget et tæt salgsnetværk, der strækker sig fra det nordlige Østersø til dybe Schweiz. Med en base baseret i Flensborg, hvis vi let og hurtigt kan krydse landet over til alle vores kunder.

Hvis du og din virksomhed har en hjemmehørende B2B -kunde, kan du også sende dem en e -mail b2b@inwohn.de at blive. For at være distributør skal du have en bestemt kvalitet, som vi kræver, at alle vores distributører vil opfylde. Så snart du har kontaktet os, vil vi kort efter modtagelse af en ansøgningsskema, sende dig og sende den tilbage. Det tager cirka 2-3 dage at behandle ansøgningen, efter at du har fået dit kundenummer og loginoplysninger, føler dig godt tilpas, og hvis den er godkendt.

På Inwohn B2B kundeportalsiden har du adgang til alle vores netto og anbefalede salgspriser og et omfattende udvalg af billeder til brug for marketing. Bemærk, at alle oplysninger på Inwohn B2B -kundeportalen er fortrolige og ikke videregives til tredjemand.

Hvis du allerede er en kunde i B2B, skal du registrere dig her: Beboende B2B login